Cerlic på IFAT – Två världspremiärer!

IFAT 2012

På miljö- och återvinningsmässan, IFAT, i München presenterade Cerlic en rad nyheter.

Multi-serien: En helt ny produktserie med tre givare och två centralenheter.

En kompletterande modellserie med Cerlics välkända kvalitet men med ett nytt namn, en ny form och ett nytt pris!

Multi Solido för susphalt

Multi Blanko för slamhalt

Multi Oxyduo för syrehalt, välj på optisk eller elektrokemisk elektrod, se nedan.

Dessutom finns två centralenheter: den portabla Multitracker och den fast installerade Multifix. Genom att renodla givarnas funktion har priset kunnat reduceras utan att prestanda påverkats i negativ riktning. Multi-serien är en extra produktlinje som kompletterar de klassiska givarna i X-serien. Dessa kommer alltså att finnas kvar parallellt med den nya Multi-serien. De kommer dessutom att forsatt utvecklas, se den nya O2X-DUO nedan. Multi-serien; traditionell kvalitet från Cerlic med ett nytt namn, en ny form och ett nytt pris!

Optisk syreelektrod & Duo-konceptet

Med en helt nyutvecklad optisk syreelektrod kompletterar Cerlic sitt erbjudande. Vi har nu möjlighet att erbjuda två elektroder, en nyutvecklad optisk, eller vår beprövade elektrokemiska. Båda dessa finns att tillgå i två givare, O2X DUO eller den nya Multi Oxyduo. Med några enkla handgrepp byter man lätt elektrod.

O2X DUO

O2X DUO är en uppgradering av den befintliga O2X. Alla hittills producerade O2X kan lätt uppgraderas med en optisk cell, den är med andra ord 100% bakåtkompatibel. Som enda tillverkare på marknaden erbjuder vi möjligheten att i en givare byta mätprincip, optisk eller elektrokemisk. O2X DUO behåller alla traditionella Cerlic-kännetecken, såsom det fjädrande räckesfästet, teleskoparmaturen och den automatiska renspolningen.

Posted in

Cerlic