Cerlic utvecklar och marknadsför egna produkter. Drygt 50% av vår omsättning går på export och vår största marknad utanför Norden är USA. På vårt kontor i Segeltorp finns hela vår verksamhet i fräscha, ljusa lokaler.

Att arbeta på Cerlic är intressant, roligt och utvecklande. Våra produkter är konkurrenskraftiga; i vilken position du än arbetar har du kontakt med hela tillverkningskedjan, från design via produktion till försäljning och leverans.

Vi är ett glatt gäng som arbetar tillsammans och har som gemensamt mål att leverera kvalitetsprodukter där varje applikation kräver engagemang och kunskap.

Vi söker teknisk säljare för Sverige och på exportmarknaden.

Arbetsuppgifter

Du driver säljprocessen i ditt distrikt och till din hjälp har du våra duktiga medarbetare som stöd. Du ansvarar för att ta hand om befintliga kunder samt skapa nya affärsmöjligheter. Du kommer att delta i mässor och andra kundevent för att informera om, och skapa synlighet kring våra produkter.

Om dig

Du ska ha ett teknikintresse med relevant arbetslivserfarenhet. Vara utåtriktad och intresserad av försäljning samt kunna svenska och engelska.

Vi skulle även gärna se att

  • Du är en självgående, uthållig, strukturerad och driven lagspelare
  • Du har stort affärssinne och är förtroendeingivande
  • Du är bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Du ska ha möjlighet och vilja resa i tjänsten

Din ansökan, med CV, vill vi ha senast fredag 15/10

Vid frågor kontakta Henrik Linnarsson 070-5976271 eller mail jobb@cerlic.se